El dia 6 de Març és el nostre dia, el dia en que nosaltres com a logopedes, celebrem la nostra professió; i per això hem de fer difusió de què fem i en què consisteix la nostra feina.

Amb motiu d’aquest dia em van demanar fer un post pel blog www.tumedico.es, on col·laboro, explicant quan és necessari anar a un/a logopeda i que és un/una logopeda.

Mai he explicat perquè sóc logopeda, com vaig aribar a la logopedia.

Doncs crec que avui en celebració d’aquest dia, és un gran moment. Vaig arribar a la logopedia una mica de casualitat, ja que la meva primera opció era fer medicina, per poder fer pediatria, però el destí va voler que anés a la meva segona opció.

Ja havia sentit a parlar dels logopedes, perquè la meva iaia va patir un ictus; i a la seva residència, on es recuperava hi havia una logopeda, però la veritat és que no tenia molt clar que feien.

Així que amb 18 anys i després de la selectivitat vaig decidir provar la carrera que havia escollit, i no em penedeixo de res.

Em va agradar la carrera i em vaig enamorar de la meva professió, així que porto més de 10 anys exercint com a logopeda, buff, quant de temps!! però jo quasi ni m’he adonat amb totes les coses que he fet, he après i segueixo aprenent, perquè la nostra professió és un aprenentatge constant i una renovació constant.

Cada any per aquest època apareixen imatges còmiques per explicar que és la logopèdia, per exemple aquesta samarreta a pampling.com

Deja una respuesta