Avui volem parlar de la importància que tenen els tractaments i la seva continuïtat.

Sabem que en ocasions els tractament són llargs i costosos però els professionals sempre intentem que siguin el més efectius en el menys temps possible.

Quan un professional fa vincle amb un pacient és important, saber que aquest vincle no es pot deixar de qualsevol manera, s’ha de fer un tancament per explicar perquè ja no seguirem treballant.

En el cas dels logopedes, normalment intentem que els nostres tractaments siguin el més efectius possibles, però hi ha casos on hi ha moltes coses que treballar, sempre fem coordinacions amb la resta de professionals per fer intercanvi d’opinions, i tot i que en ocasions els avenços sembla que siguin petits o que no hi hagin; nosaltres portem un registre on veiem que hi ha avenços.

Entenem que de vegades pels pares o pels mestres és difícil veure-ho però sempre estem disposats a fer reunions, a parlar i a mostrar la nostra feina.

Sempre que treballem amb algun pacient busquem els exercicis més efectius i treballem allò que és més necessari al inici.

Després continuem amb la resta i acabem el tractament tancant el vincle.

En ocasions, per les raons que sigui, les famílies marxen abans, però tot i així creiem necessari fer el tancament i fer un informe perquè allà on vagi el pugui portar.

En ocasions la feina forta i dura s’ha fet i queda veure els canvis que es van produint.

També ens agrada tenir feedback d’allò que les famílies creuen convenient i no, per poder treballar tots en conjunt i a la vegada.

Per tot això creiem convenient que tothom sàpiga de la importància de la feina ben feta i ben tancada.

Deja una respuesta