Alguns ja ho sabeu, però ens agradaria informar-vos que el centre compta amb servei de psicologia.

I aquest blog serà compartit.

El centre ofereix un servei d’atenció a infants, joves i famílies que es trobin en un moment de malestar vital, i que vulguin compartir els seus neguits amb un professional que treballa per aconseguir un millor benestar personal i familiar.  

La infància i la adolescència són etapes molt importants del desenvolupament, doncs determinen la manera de ser de la persona adulta.

Alhora, són moments en què es produeixen molts canvis, i on sovint es generen conflictes i inquietuds que produeixen patiment.

En el nostre centre ajudem a aquests infants a entendre el seu malestar i a potenciar els recursos propis per a que puguin fer front a les seves dificultats.

A la vegada, acompanyem a les famílies en el gran repte de la criança i ajudem a fer créixer els fills de la manera més saludable. 

Tipus de dificultats que treballem al centre Okidi:

– Dificultats en el dormir. 

– Dificultats en el menjar.

– Dificultats en l’adquisició d’hàbits, assoliment de límits, desobediència.

– Dificultats en l’adquisició dels aprenentatges: fracàs escolar, manca d’organització i de planificació, dificultats en la integració de nous coneixements, dificultats en la lectoescriptura, dislèxia.

– Dificultats en l’atenció, hiperactivitat, manca de concentració, de motivació.

– Dificultats en la relació amb els iguals i/o els adults, gelosia, introversió, dificultats de separació.

– Dificultats per desenvolupar un joc.

– Pors, ansietats, manies.

– Tristesa, tancament. 

Tipus de tractament:

En el centre oferim exploracions diagnòstiques i tractaments psicoterapèutics individuals amb els infants i adolescents, atenent les característiques pròpies de cada cas.

A la vegada, realitzem visites de seguiment amb les famílies (ateses de manera individual o conjuntament amb el nen) i treballem en coordinació amb les escoles (amb autorització prèvia de la família), ja que el treball en xarxa ens permet ajudar al nen d’una manera més global i complerta.

Deja una respuesta